Big, przestań ludzi traktować z wyższością, bo w teorii o lpg wiesz wszystko a w praktyce nie masz tego na codzień więc nie teoretyzuj i tyle.
W kazdym twoim wątku jedziesz z góry na innych, że gówno wiedzą, że ty wiesz lepiej, że 1,6MPI to najlepszy silnik świata a twoja octa jest w dużo lepszym stanie technicznym i na pewno więcej warta od 1,6 z salonu. Zadzierasz niepotrzebnie nosa i tyle.
Ja miałem 2 auta na benzynę, z czego jednen małolitrażowy i nie było sensu gazować, a drugi over 3l i po zagazowaniu w kieszeni zostawało 65% pieniędzy.
Jak uważam że gaz jest dobry, ale ja wolę diesle.
[ Dodano: Sob 25 Lut, 12 14:29 ]
Jego Chrysler jest prawie tak dobry jak Skoda Biga - idealnie, wręcz pedantycznie utrzymana))
W kazdym twoim wątku jedziesz z góry na innych, że gówno wiedzą, że ty wiesz lepiej, że 1,6MPI to najlepszy silnik świata a twoja octa jest w dużo lepszym stanie technicznym i na pewno więcej warta od 1,6 z salonu. Zadzierasz niepotrzebnie nosa i tyle.
Ja miałem 2 auta na benzynę, z czego jednen małolitrażowy i nie było sensu gazować, a drugi over 3l i po zagazowaniu w kieszeni zostawało 65% pieniędzy.
Jak uważam że gaz jest dobry, ale ja wolę diesle.
[ Dodano: Sob 25 Lut, 12 14:29 ]
Zamieszczone przez piotrek_os
Komentarz